Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Så här i slutet på året brukar vi samla in höjdare citat från året som gått och här kommer två bidrag från oss som slitit röven av oss för att trygga vårat underbara samhälle från terrorister eller som vi brukar säga..


Vi har alla något inom oss.

Här kommer den första från kvinnokönet:

"Jag behöver inte betala mina saker,
kronofogden betalar det jag handlar"

Och det andra mankönet:

"Han kallar det för sex-terapi, för han mår bra av det"

Lägg av den kan vi inte ha med, det är ju misshandel.

Varför inte?

Det är inget citat från mannen.

Precis det är vi som dragit slutsatsen.

Det kunde jag ge mig fan på.

Men den första var slående.

Ja, tänket från någon som behövt
ansöka om att få en God Man, oh,
nu fattar jag, hon tror att hon fått
en riktig man och jag som ligger i.

Vad ligger du i med om jag får fråga.

Vem är du?

Jag är min nya identitet.

Vi har alla något inom oss.. känslan av skräck.

Ja, det var då han sa till mig;
"Jag ska skydda dig mot dig själv"

Sen den fruktansvärda terrorn och då
svävade jag omkring tills jag räddades.

Terror är Skräck




Övriga genrer (Drama/Dialog) av Catherine Brandt VIP
Läst 117 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2020-12-30 17:45



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Catherine Brandt
Catherine Brandt VIP