Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tusen på tusen timmar

Dagen svalnar mot kvällen
den sista värmen dröjer sig kvar
färgerna förenas med den dunkla vägen

dagens bilder, ljud och dofter, minnen jag har kvar
mentala bilder som bara jag kan se, höra, känna
en hågkomst, ett fyllt blad som läggs åt sidan
hågkomster som lever ett tag till
de vinner kraft, blir historier
en del knappt genomskinliga
en del klara som det var igår

kommer jag komma ihåg denna stund
när tusen på tusen timmar gått
ett minne bland minnen
suddiga bilder som strandat
någonstans långt borta

när skuggorna faller över vägen
är det dags att gå vidare
dagen har svalnat
kvällen faller in i natten.




Fri vers (Fri form) av Henrik Sjöberg
Läst 233 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2020-12-30 18:03



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Henrik Sjöberg
Henrik Sjöberg