Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Drakens eldpenna



det brinner en eld
ljuset sprider sig
de jordbundna bländas
vi reser oss ur askan
och mörkret flyr

drakens eldpenna skriver orden
hoppets ljus
tron hoppet som leder oss
ljuset i fjärran
och dagen gryr

Det är målet
oavsett hinder vi möter




Fri vers av morgonstjärna VIP
Läst 107 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2020-12-30 18:39



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

morgonstjärna
morgonstjärna VIP