Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Reminiscens




Året är dygnet

Dygnet är livet





Fri vers av DavidM VIP
Läst 205 gånger och applåderad av 12 personer
Publicerad 2020-12-30 20:15



Bookmark and Share


  Marita Ohlquist VIP
Utomordentligt bra formulerat!
2020-12-31

  AiA Maria den fria
Avskalat
Rent

Tack!


Tid i
mitt
I tid



2020-12-31

    ej medlem längre
Så känns verkligen tidens vittrande på tillvaron. Allt som är kvar är alla nu. Så få ord, så djup innebörd.
2020-12-30

    Peter Söderqvist
Oerhört snyggt komponerade rader.
Tankeväckande.
2020-12-30

  Kajan VIP
Mycket i få ord om tidsuppfattning som både kan koncentrera och sträcka ut.
2020-12-30
  > Nästa text
< Föregående

DavidM
DavidM VIP