Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Kaffemo(n)ster

 

Man bör ej mixa
kaffe med Renat
ty kask kan trixa
illusion ut grenat

fotade monstrum
har koffein i blick
med sprit signum
befallt krav drick

men i spolad krök
huttas inget mera
ej längre kaffegök
kan C2H5OH liera




Bunden vers (Rim) av Bodingen VIP
Läst 221 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2021-01-02 08:19



Bookmark and Share


    Lena Staaf VIP
Rolig ordleksrubrik med allvarlig uppmaning om att passa sig för denna hiskeliga blandning som dock uppskattas av många, kanske mest den äldre-äldre generationen?
2021-01-03

  Solstrale VIP
Kemisk prosa med sprängkraft! Blir lite sådär kaffekickad med ord vrickad...
2021-01-02

  Öknens Ros VIP
Fina rim och rytm i texten med budskap om drycker som ej bör blandas.
2021-01-02

  överlevaren VIP
Två vanebildande drycker....farlig kombo!
2021-01-02
  > Nästa text
< Föregående

Bodingen
Bodingen VIP