Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

värt att nämna

 

skogssjöns ytskikt ruggas stelnar

björkens allra sista löv rister

vinden tappar luft slutar tala

landskapet sveps in i dimma

rörelsen vi kallar liv saktar in

överlämnar sig

 

 

 




Bunden vers (Annat versmått) av Per Rydberg
Läst 304 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2020-12-31 00:19



Bookmark and Share


    Lena Staaf VIP
Här fångar du stillheten en sen höstdag. Väldigt vacker dikt!
2020-12-31
  > Nästa text
< Föregående

Per Rydberg
Per Rydberg