Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


... ... ... ... ... ALLT ... ... ... ... ...



Ett ögonblick
Ett andetag
I taget

Det är allt








I tacksamhet
AiA Maria den fria




Fri vers (Fri form) av AiA Maria den fria
Läst 173 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2020-12-31 03:02



Bookmark and Share


  Solstrale VIP
Ljudlös existens i skönhetens ljus!
I ren samklang ord och bild! Vackert!
2021-01-02

  DominiQueen
Fantastiskt fint förevigat foto och finstämda ord ... För fri Maria finns vackra F
TACK goa hjärtat
2021-01-02
  > Nästa text
< Föregående

AiA Maria den fria
AiA Maria den fria