Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

just nu (haiku)

 

landskapet tyst vitt
sordinerad timmerbil
luft utan eko




Bunden vers (Haiku) av Per Rydberg
Läst 203 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2020-12-31 08:42



Bookmark and Share


    Lena Staaf VIP
När alla ljud bäddas in. Fint!
2020-12-31
  > Nästa text
< Föregående

Per Rydberg
Per Rydberg