Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

DET GÄLLER INTE OSS - tanka

Stränga påbud hörs

höga herrar bannar oss

regelverk bestäms

själva går de i affär

flyger, åker till Sälen 




Bunden vers (Tanka) av Elisabeth Nilsson VIP
Läst 245 gånger och applåderad av 12 personer
Publicerad 2020-12-31 17:53



Bookmark and Share


  ResenärGenomLivet VIP
Ja, de om några borde gå före med gott exempel...man blir väldigt besviken när man hör om detta...
2021-01-05

  AiA Maria den fria

Jag bär tacksamhet inför att jag är fri att göra mina egna val oavsett andras.

Tack
2021-01-01

  Marita Ohlquist VIP
Dom trovärdigheten förtär
genom att inte leva som dom lär!

2021-01-01

  Feliaxel VIP
Skillnad på folk och folk verkar det vara
2021-01-01

  Niliboy
Arslen!
2021-01-01

  Ulf Carlsson VIP
Ministrars och officiella myndighetspersoners fadäser under restriktionstiden speglar tyvärr gemene mans attityder och uppföranden under coronakrisen. Skall man ha större krav på våra företrädare och ombud? Svar: JA!
2020-12-31

    Lena Staaf VIP
Riktigt uselt! Inte din text, förstås. Den är sann och indignerad som den ska.
2020-12-31

  bibbi ahrnstedt
Bra, fullträff
2020-12-31

    Dan Myrbeck
Dålig stil bra fångat.
2020-12-31
  > Nästa text
< Föregående

Elisabeth Nilsson VIP