Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Ett andetag i sänder

Ett andetag i sänder
går solen
stilla upp
tinar frusna händer
som aldrig tappat taget
som aldrig
givit upp.

Tack för det här året och Gott Nytt År!




Fri vers (Prosapoesi) av Lialdoh VIP
Läst 140 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2020-12-31 10:57



Bookmark and Share


  morgonstjärna VIP
Att vara uthållig och hålla avståndet har blivit ett symboliskt frimärke för 2020, fint
2020-12-31

  Stisse
En fin dikt som avslutar detta år och väcker hopp om att leva vidare.
2020-12-31
  > Nästa text
< Föregående

Lialdoh
Lialdoh VIP