Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Skunkografi




Han sände en skvätt
Stinkande odör

Till alla och envar
som han ogillade

Döm om hans förvåning
När han vaknade upp i
Nedersta källaren

Med flammande hetta

Efter allt gott han gjort
Som tjänare i Guds
fromma namn

Under sin livstid

Otack var världens lön
Även från den allra
Heligaste sfären

Tydligen!





...





Prosa (Fabel/Saga) av Sefarge VIP
Läst 394 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2020-12-31 12:30



Bookmark and Share


  Solstrale VIP
Där fick du till det med sving!
2021-01-04

  Bodingen VIP
Sent skall syndaren vakna. Galant!
2021-01-02

    Lena Staaf VIP
Ett stycke självkännedom hade varit till stor nytta här.
Bra skrivet!
2020-12-31

    Elisabeth Nilsson VIP
Ja, så kan det gå. När man inte skådar sig själv i spegeln och ser vem man verkligen är. Bra och tänkvärt diktat!
2020-12-31
  > Nästa text
< Föregående

Sefarge VIP