Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Hjärtvaccin

Hoppas på vaccin
effektiv mot fördomar
så att jag ser dig

ser dig levande
ser dig under smärtorna
ser dig dagdrömma

om återfunnet hopp
tröst i tröstlöshetens land
åtta timmars sömn




Bunden vers (Haiku) av urbanjohanssonwriter VIP
Läst 117 gånger
Publicerad 2020-12-31 12:39



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

urbanjohanssonwriter
urbanjohanssonwriter VIP