Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Det du vill

Nu ska det snart till
Det du vill
Men innan måste du tänka till

Beväpna dig med det du var en gång
Distrahera dig med du drömde om
Det, som en gång var din sång

Det sägs att vinden blåser dit man vill
Och styrkan håller viljans riktning still
Det sägs också att i skuggorna
Blir det lite som de vill

I skuggorna rymmer själen
Till chimären av vad sången vill
Så, är skuggornas sigill
Det är då, du till den riktiga sången
Och styrkans drill
Ska lyssna till
För att få
Det du vill




Fri vers (Fri form) av poeten
Läst 79 gånger
Publicerad 2020-12-31 13:02



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

poeten
poeten