Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Nyår

Gott nytt år!

Önskar och ber 

Att det nya året

Bringar glädje

Hopp och värme 

Till dig som läser

Denna hälsning 




Fri vers av Maria Sundelin VIP
Läst 93 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2020-12-31 13:19



Bookmark and Share


  Solstrale VIP
Önskar dig det samma! Tusen tack fina skrivarvän i etern! Solsken till hela din skrivlusta önskar jag!
2021-01-04

  bibbi ahrnstedt
Tack Maria, härligt att få, god fortsättning till dig
2021-01-03

  den nakna poeten
hej Maria många kramar till dej och Gott nytt år mvh Conny
2020-12-31
  > Nästa text
< Föregående

Maria Sundelin
Maria Sundelin VIP