Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

½ sonett 20/21

Snart går du dina sista steg på vägen, 
du som från början lovade så gott.
Tvåtusentjugo, du nu slut har nått, 
försvinna kan du allt och det förlägen. 

Ej vill vi minnas det du världen bjöd, 
nej, hoppas vi nu gör på tjugoett, 
att vi kan säga det av glädje sjöd. 




Bunden vers (Sonett) av Lena K Nilsson VIP
Läst 157 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2020-12-31 13:24



Bookmark and Share


  ResenärGenomLivet VIP
Ja, låt oss glömma året som var och sikta in oss på det nya och hoppas på bättre tider...
2021-01-05
  > Nästa text
< Föregående

Lena K Nilsson
Lena K Nilsson VIP