Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ett nytt år

Ett år fyllt av mörker och osäkerhet

Håll avstånd  icke hålla en hand inte ge en kram

Djup ensamhet och  inte bli tröstad

Nu går det mot ett nytt  år

där det är nya oskrivna blad

ska visa oss mot en ny tid av glädje

Vi låter sänka axlarna  lite

Det viktaste av allt att vi har varann

Kan få mötas igjen på vägen

Vi slipper oroa oss

Ta hand om varann i nya året

Låt det  bli ett slut på mörker

Låt ljuset lysa

En stjärna tänds på vackra himmel

Ett nytt år är här.........




Fri vers av Fjellhuldra VIP
Läst 75 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2020-12-31 14:00



Bookmark and Share


  Sparvögat VIP
Så mycket hopp att finna i dina ljusa ord...
Gott Nytt År
2020-12-31
  > Nästa text
< Föregående

Fjellhuldra
Fjellhuldra VIP