Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


... ... ... ... ... SPÅR ... ... ... ... ...
















Kärlek

AiA Maria den fria




Fri vers (Fri form) av AiA Maria den fria
Läst 218 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2020-12-31 15:26



Bookmark and Share


  Solstrale VIP
Exakt frispråkig och frivolent!
2021-01-02

  Kungskobran VIP
Frihet är det bästa ting som sökas kan jorden kring
2020-12-31
  > Nästa text
< Föregående

AiA Maria den fria
AiA Maria den fria