Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Några tankar kring året som gått och det nya året.


År

Nyårshelgen är en tid för eftertanke och
reflektion; över det gångna året och vad
vi tror och hoppas av det nya.

Covid19 har inneburit sjukdom, lidande
och död för miljontals människor;
vi minns och sörjer dem. Pandemin har
också fört med sig enastående insatser
inom vård och omsorg och inom den
medicinska forskningen; för dessa
insatser känner vi tacksamhet, respekt
och beundran.

Om ett år har vi fått ett djupare
perspektiv på 2020 och kan se
hur väl vaccinen mot Covid19 har
verkat. Jag hoppas och tror att det
kommer att ha en god skyddseffekt
och att 2021 ska bli bättre år.





Övriga genrer av Olof Lagerhorn VIP
Läst 188 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2020-12-31 15:45



Bookmark and Share


  ResenärGenomLivet VIP
Det är kanske konstigt, med allt som hänt, men vi slutar inte hoppas på att det ska bli bättre...tack för året som gått...nu ser vi framåt mot det nya...
2021-01-05

  Marita Ohlquist VIP
Vi har haft gott om tid att fundera på vad som är viktigt i våra liv.
Jag ser framåt med tillförsikt och hoppas att det nya året blir bra för oss alla.
2021-01-01

  Minkki VIP
En hoppfull grundton sitter bra just idag. Tack för texten och Gott Nytt År!
2020-12-31
  > Nästa text
< Föregående

Olof Lagerhorn
Olof Lagerhorn VIP