Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ärlighetens grund

 

Rör mig evig

låt mig drömma en blund

låt oss bygga vår kärlek

på ärlighetens grund.




Bunden vers av Peter Kohlm VIP
Läst 119 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2020-12-31 17:08



Bookmark and Share


  DominiQueen
AMEN!!! SÅ TOTAL!!!
Älskar denna precisa skrift.
Bokmärks ~ sparas ömt

niger ödmjukt
Tack

Gott Nytt Nu & 2021
fine poet
2021-01-02
  > Nästa text
< Föregående

Peter Kohlm
Peter Kohlm VIP