Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Kärlek till guld

 

Behagligt och stilla

rör sig vågen mot land

idag är ditt leende

som en öppen hand.

 

Jag sörjer ej mer

de dagar som brast

i en längtande tid

tar nu döden en rast.

 

Det finns inget som får störa

den kärlek som brinner

inget vapen kan förgöra

ingen lust som förrinner.

 

Det finns ingen som driver

att få belägga den skuld

som för alltid ska förvandla

vår kärlek till guld.




Bunden vers (Rim) av Peter Kohlm VIP
Läst 113 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2020-12-31 17:11



Bookmark and Share


  Stisse
En fin dikt om kärlekens förunderliga kraft. Den ger tillförsikt.
2021-01-06

  DominiQueen
Vackert ....
2021-01-02
  > Nästa text
< Föregående

Peter Kohlm
Peter Kohlm VIP