Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Bara tiden

 

Nu är vi här

vi döljer inget

bara tiden

kan ta oss ifrån varandra.




Fri vers av Peter Kohlm VIP
Läst 99 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2020-12-31 17:40



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Peter Kohlm
Peter Kohlm VIP