Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Sträcker sin kust

 

Nu försvinner de dagar

som drog ner sin gardin

jag öppnar mina händer

och vill att du kommer in

 

och tänder min låga

och känner min lust

få se ljuset bestråla

en kärlek

som sträcker sin kust.




Bunden vers av Peter Kohlm VIP
Läst 95 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2020-12-31 17:42



Bookmark and Share


  Nils-Robert
Vacker poesi som m kärleken
2021-01-01
  > Nästa text
< Föregående

Peter Kohlm
Peter Kohlm VIP