Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


tack för vänskap och skicklig poesi


Till alla mina vänner 2021

Till alla mina vänner
jag önskar skrivarlust och glädje året 2021

tack för vänskap, fina dikter, bilder, råd och stöd på alla sätt
tack till redaktionen på poeter.se för vett och etikett





Fri vers av bibbi ahrnstedt
Läst 442 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2020-12-31 17:43



Bookmark and Share


  Monika A Mirsch VIP
Tack för din varma nyårsönskan - skall värma mig i dess glöd - allt gott önskar jag dig!
2021-01-08

  Marita Ohlquist VIP
Tack, fina du, för alla texter du ger
läser med intresse
och hoppas jag får fler!

2021-01-01

  Kungskobran VIP
Tack Bibbi din fina poesi och berättelser som jag uppskattar mycket
2020-12-31

  Sparvögat VIP
Tack till dig för att du delar med dig av fina bilder, skön poesi och spännande berättelser!
Hoppas på ett riktigt fint poetiskt år 2021...
Kram
2020-12-31
  > Nästa text
< Föregående

bibbi ahrnstedt
bibbi ahrnstedt