Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Nyårsvis

Ingen nyårssupé smakar bättre än sanningen gör
Inget tomtebloss gnistrar vackrare än insikter gör
Ingen fyrverkeri är mer storslaget än visdomen är
Ingen festklänning klär någon så väl som klokhet gör

Med mod stiger jag in i ett nytt år
Med värdighet tänker jag föra mig
Med kärlek som kompass och tron som ledstjärna

kan inget gå fel




Fri vers (Fri form) av Väsensskild
Läst 84 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2020-12-31 21:50



Bookmark and Share


  Horace
eftertankens lysande skönhet
2021-01-01
  > Nästa text
< Föregående

Väsensskild
Väsensskild