Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

In till sista andetaget vet vi vad vi behöver...


ytterligare

år av kärlek framför oss

leva utan kamp




Bunden vers av Horace
Läst 127 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2021-01-01 01:34



Bookmark and Share


  AiA Maria den fria
Tack!

Kapitulation
transformerar
tillit i alltet
kärlek är
Allt


Tack!
2021-01-02

  Väsensskild
Vet vi ens om det handlar om år? Men som sagt, in till sista andetaget behöver vi bemötas med kärlek. Det är så otroligt viktigt. Att få dö i trygghet och skötas av ömsinta händer. För att få frid. Där är behoven universella.
2021-01-01

  Androiden VIP
fin och talande i all sin enkelhet.
2021-01-01

  karenina VIP
Så så bra!
2021-01-01

  lodjuret/seglare VIP
Eftersom en kamp är en häst, ofta nog ett så kallat 'kallblod', vilket kan duga till att släpa kedjade stockar efter sig, oavsett årstid. Dock lämpar sig eftersläpning illa just under eller efter regn, ety det kan uppstå vissa svårigheter härvid lag och till sådana äventyr utgör livet självt ofta nog en strid, en kamp, brottning för jaget i det stora hela. Texten i sig talar väl om kärlek, och det är med en sådan envar bör se på sin nästa, med väl bibehållen lust att kasta sina getögon kring sig, skaffa möjligt nya bekantskaper.
2021-01-01
  > Nästa text
< Föregående

Horace
Horace