Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Färger i rymden


Skriver

Överdriver

Inga ord är äkta

Poesi

Eller självskadebeteende


Lever

Men vet inget om livet

Boksmart

Men helt jävla dum


Datorn har manual

Vi vet lite om hjärnan

Hur ser jag ut i nån annans ögon,

Vem är jag?


Jag skickar färger till rymden

Som svarta hål förbannar


Jag skickar färger till rymden

Från när jag var ett glatt barn


Jag skickar färger till rymden

Som vi stod på dagis och måla


Jag skickar färger till rymden

Såna färger vi kasta runt och skoja















Fri vers (Fri form) av Madrugador
Läst 81 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2021-01-01 03:21



Bookmark and Share


  Hon kallar sig poet VIP
Gillar den här...den har nåt lekfullt, kaxigt och humor men ...också ...lite ironi och sarkasm... i ett ...och nytt! den känns inspirerande och sticker ut
2021-01-04
  > Nästa text
< Föregående

Madrugador
Madrugador