Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Nyårsdagens gryning

i denna stillhet
en man med hunden
ylar till solen




Bunden vers (Haiku) av alicja lappalainen VIP
Läst 245 gånger
Utvald text
Publicerad 2021-01-01 07:00



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

alicja lappalainen
alicja lappalainen VIP