Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Hälsning i Nyårs morgonen - och t.o.m. bilden lade sig platt jaa ... bara läs vilka förträffliga kommentarer min lilla dikt och jag har blivit ´benådade´!


Kramar i etern

Kramar är märkliga, hm... kramar i svart text på vitt på min 'platta'.

Och när jag sänt iväg mina kramar, som i detta medie även kallas

'endast i tanken existerande, imaginära...'

rusar de in hos Dig,

gläder dig,

stör dig i dina morgonsysslor,

du blir obekväm

eller lycklig... 

Jaa då är det väl att bara ta för sig

eller känna sig en aning skakad.

Kram!




Fri vers (Prosapoesi) av Monika A Mirsch VIP
Läst 515 gånger och applåderad av 16 personer
Publicerad 2021-01-01 08:57



Bookmark and Share


  Monika A Mirsch VIP
Tack du Åsa och alla ni här på poeter.se för goder vänskap i skrivandets tecken!
Väl vore det dock om våra födelsedagar hamnade där de ligger: enligt datum och år. Är inte ännu 80, men nästa lördag är det hänt.
2021-05-18

  Åse Tropp VIP
Berättande om vardandet, fint!
2021-05-15

  SatansSon VIP
förvånad ser jag att du är 80. kram på dig. må du leva i evighet!
2021-01-19

  lila fjäderblomman VIP
God fortsättnig med en kramelikram :)
2021-01-03

  Anya VIP
Så härlig dikt med kramar i centrum. Många kramar är du värd. kram från mig med.
2021-01-02

    prima donna
Kramar får man inte för mycket av :) sänder en virtuell tillbaks och en önskan om god fortsättning på nyåret!
2021-01-02

  Blomma-Stjärna VIP
vissa ting
som hjärtliga kramar
i tanken existerande -
känns bra att få
- så jag sänder en stor kram tillbaka
med tack o god fortsättning!
2021-01-01

  Yrre VIP
stor kram till dig och virtuella kramar kan jag inte få nog av så tack!!!
2021-01-01

  Ewa-Britt Nilson VIP
K ram i tanke ord
R art så gjord
A lltid gott smord
M er än gärna
* Välkommen ombord!
2021-01-01

  Eva Helene VIP
Nä, de känns verkliga, eller är det bara min inbillningsförmåga som har förstärkts så här in på det nya året. För nog var det någon eller någonting som rörde vid mig nyss . . .
Tack och kram!
2021-01-01

    Lena Staaf VIP
Jag tar för mig av din kram! Det känns varmt pch gott.
2021-01-01

  angela Täubert fd Jansson VIP
Kram tillbaks, mig störde den absolut inte, den var fylld av kärlek och värme.
2021-01-01
  > Nästa text
< Föregående

Monika A Mirsch
Monika A Mirsch VIP