Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
En enkel och stilla bön att bedja.


HÄRSKARENS SON!

MOD – STYRKA – UTHÅLLIGHET, ÅR 2021!

DETTA KRÄVS INFÖR DET NYA ÅRET, DET
ÄR BARA ATT BE OM NÅDEN OCH VACCIN,
ÄVEN FÖR ALLA I DEN TREDJE VÄRLDEN!
HERRE SKONA OSS OCH ÄNDRA DIN PLAN.

MÄNNISKOR OCH POLITIKERNA HAR LÄRT
SIG DIN HEMLÄXA!
PEKA MED HELA HANDEN OCH VISA ATT DU
ÄGER OCH LÖSER ALL VÄRLDENS PROBLEM.

BEFRIA OSS FRÅN KRIGEN OCH FARSOTEN!
AMEN




Övriga genrer (Pastisch/Hommage) av Johanne Rydgren Rilje
Läst 90 gånger
Publicerad 2021-01-01 11:37



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Johanne Rydgren Rilje
Johanne Rydgren Rilje