Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Trader Hans

 

Hans ville bli rik, han skulle börja trada

Frugan sa "tänk efter!" men honom gick inte att hejda

Hans var målmedveten, han var väldigt resolut 

Han öppnade ett konto med appen Revolut  

 

Hans tog ut alla sina sparpengar och gick all in 

Han funderade på att köpa Bitcoin 

Men istället gjorde Hans ett genidrag 

Och satsade allt på några förhoppningsbolag

 

Hans lärde sig allt om teknisk analys 

Han satt vid datorn jämt, åt bara nudlar och ris 

I början gick det mycket bra och Hans var i extas 

 Men så kom krisen och på börsen blev det ras 

 

Hans fick panik och tog många fel beslut 

Efter bara några da'r stod det noll på kontot i Revolut   

Hans karriär som daytrader blev därmed mycket kort 

Spelet på börsen visade sig inte riktigt vara hans sport 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 




Bunden vers (Rim) av Onomatoprofet VIP
Läst 159 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2021-01-04 20:29



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Onomatoprofet
Onomatoprofet VIP