Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Gå nu fri

Du ska vara fri
du ska vara fri
du ska vara fri från det falska
och farliga stoft alla sprider
Du ska vara fri
så gå nu
Gå nu, du ska vara fri

Det ska vara rätt
det ska vara rätt det du säger
om sanningen är någons lögn
För det ska vara rätt
så gå nu
gå nu, det ska vara rätt

det är bara du
inget imorgon, igår
för nu så är det nu
och det ska vara rätt
på precis alla sätt
nu måste du vara fri
älskling
nu måste du vara fri
nu måste du vara fri

Du ska vara fri
och kom ihåg att nu är det nu, nu är det nu, nu är det nu
Du
det är du
Det är faktiskt bara du
Så gå nu
för det är faktiskt bara du
du måste vara fri
Älskling, du ska vara fri
du ska vara fri
du ska vara fri




Övriga genrer (Visa/Sångtext) av Millner VIP
Läst 142 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2021-01-01 13:37



Bookmark and Share


  Maria Sundelin VIP
Bra fångade tankar och känslor
2021-01-01
  > Nästa text
< Föregående

Millner
Millner VIP