Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


FOTO: TONY ERIKSSON POP


I SYRÉNBERSÅN

Välkommen till syrénbersån

oavsett var du kommer från

Här är vi många som sitter

men ingen av oss är bitter

Välkommen till bersån, min vän

Håll bara med korrektheten

PK ska människan vara

Inte rebell som herr Jara

 

LARZ GUSTAFSSON 1/1 2021

 




Bunden vers (Rim) av Larz Gustafsson VIP
Läst 144 gånger
Publicerad 2021-01-01 13:40



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Larz Gustafsson
Larz Gustafsson VIP