Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Den porlande bäcken

Varför rinner dina tårar
hela tiden när det
är något känslosamt på TV ?

Ödet styr mina tårar
Det visar att jag är en fullt frisk
människa med glädjetårar och sorgetårar

Varför försöka att dölja det ?
De måste ändå få utlopp.

Försök att stoppa en bäck som rinner,
en flod som dansar fram

Det går inte.

Naturen stoppar dig,
tack och lov

© Christer Johansson 2021-01-01




Fri vers (Fri form) av Schackpoeten VIP
Läst 117 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2021-01-01 13:47



Bookmark and Share


  helenita VIP
Fint!
2021-01-11
  > Nästa text
< Föregående

Schackpoeten
Schackpoeten VIP