Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Foto:AndLou


Tiden den går

 

Nu står vi här på andra sidan och inför en ny början

slutet blir början på något nytt, outforskat och oskrivet

ingen rädsla är dock förknippad med detta nya 

snarare finns nu ett hopp om något bättre 

 

livet skall gå vidare in i det alldeles nya året

för absolut inget kan stoppa tidens gilla gång

vi följer med och åldras konstant genom att nå det nya

tid är på något egendomligt sätt ett abstrakt mått

 

låt tiden gå, låt tid läka dina sår och se tiden ann

jo då det är lätt att säga men svårare att förverkliga

visst tiden den går och sår läker men inte alltid av sig självt 

men ändå så hurrar vi för tidens gång vilken gör oss äldre

 

jag finner ingen lust i detta utan jag vill bromsa upp

för jag har missat för mycket av min tid, mitt liv

och varit synnerligen frånvarande där i min egen närvaro

min tid den gick men jag själv befann mig i konstant stiltje

 

Copyright © AndLou

 




Fri vers (Fri form) av AndLou VIP
Läst 148 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2021-01-01 16:23



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

AndLou
AndLou VIP