Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

I dödens väntrum

Förr hette det långvård
nu kallas det korttidsplats
men det spelar ingen roll
det är inte namnet som avgör
om tiden blir kort eller lång
här inne mäts tiden
av väggklockans tickande
och dina andetag
det är en rofylld väntan
i dödens väntrum




Fri vers (Fri form) av Annaemi VIP
Läst 231 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2021-01-01 16:46



Bookmark and Share


  Gunnel Eriksson VIP
En laddad men ändå rofylld dikt.
2021-01-03
  > Nästa text
< Föregående

Annaemi
Annaemi VIP