Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Kallfront

Kallfrontlös viskar vintern
att min skördehöst
Kanske vindlade bort
i att alltid ha halvt liv kvar
Och den vintern som
förfrysa mig skulle
Visade sig varmare
än min vinande mara

Med ålder, mältes mig
min ångest växa bort
Men förkovrad, fann den
förvuxen från nagel till klo
Min ålder, som offer
för att aldrig mig bero
Och åter omdöpt, till nytt kall
för att aldrig växa bort




Fri vers av Jim Friberg VIP
Läst 136 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2021-01-01 20:57



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Jim Friberg VIP