Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

innan



nedstigande
från himlafästet

hela tiden ser hon dem
människorna så tillsammans

och de vet det ej
de märker inte varandra

fast de är
så tätt tillsammans

så förvirrande
så konstigt

hon ser ju deras armar som kan nå
hon ser ju deras händer

hon ser ju att de har kroppars form
med ben att gå framåt med

de är så tätt intill varandra

och ändå skriker de



ut



ensamhet



ensamhet



ensamhet






Fri vers (Fri form) av glasa VIP
Läst 128 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2021-01-01 23:14



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

glasa VIP