Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Från död parasit till levande, från djur till människa...

fasövergångar

mellan död och liv är här

cov-2 vill leva




Bunden vers av Horace
Läst 59 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2021-01-04 09:22



Bookmark and Share


  Solstrale VIP
Mu-tanten en kossa-k
2021-01-04
  > Nästa text
< Föregående

Horace
Horace