Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
makten att förneka är källan till evigheten


Livet för dummies 35


när skräplitteraturen gurkifieras
kommer själv Ashk Enthe kuvad
att bjuda döden till mitt taberas
minsta motstånd gör floden skruvad

jag böjer mitt kön för konjugalitet
och vaxar en ax för coronans crema
relaterbar och lucid ur solidaritet
distraktionens sorti enligt schema

det är viktigt att du kommer tydlig
när du söker blidka dina egna ord
riskera lite själ när din id är spydig
offret är prästens ånger inte mord




Fri vers (Fri form) av Joakim P Udd
Läst 125 gånger
Publicerad 2021-01-02 01:43



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Joakim P Udd
Joakim P Udd