Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
jag ska fatta mig torrt


Livet för dummies 36


klipp snöret ariel, jag är snar att fälla
nystan snår sig virkat, bidde snart nog
mangrovelunden spår en place estella
där lexem står vart vinden svär hon dog

orpheus morfem, en man av sand, min dröm
ett kilo björn axen och jag hör ljudet av vingar
ett helmajsigt problem, keen på peachberöm
det kostar pengar att ta av sig maktens ringar




Fri vers (Fri form) av Joakim P Udd
Läst 149 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2021-01-02 04:14



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Joakim P Udd
Joakim P Udd