Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


lodjuret/seglare har skrivit en kommentar på din text Fullmåne. Av Gunwale. Gjorde 'en janssons frestelse' här om dagen, den var så god att omtaget fick ont i magen... En Limerick är med ort, en Rick är utan ort i första rad


Kritik på en text (2475) Rick





Som jag längtar dessa rader,
även om tiden i sig bjuder eskapader,
en fyllig så där mera som gosig rätt,
på egna pengar är kul att sätta sprätt,
andra tröstar sig med 'ful fader'...




(02 01 20212)




Bunden vers (Rim) av lodjuret/seglare VIP
Läst 60 gånger
Publicerad 2022-12-21 23:22



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

lodjuret/seglare
lodjuret/seglare VIP