Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Med en ängels tålamod

Smärtan du tog
skammen
all vanära

med kärleksfull utsträckt hand
till dig och till mig
till varje person som vill ta emot

all smärta du bar
med kärlek
lät du dig brytas ner

i kärlek
var du tyst
du gav inte tillbaka
mot onskan som slog mot dig

din nåd
din kärlek
din förlåtelse
du ger fritt och för intet

en famn av frid
en hand som inte släpper

ett troget hjärta av kärlek
som aldrig sviker




Övriga genrer av Desire'e
Läst 222 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2021-01-02 10:18



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Desire'e
Desire'e