Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Eller till jordens mittpunkt

Vad vi än vilja
Endast döden måste vi
Så res till månen




Bunden vers (Haiku) av Surgurkan
Läst 96 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2021-01-02 12:20



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Surgurkan