Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


839.HOW MUCH OXYGEN DO YOU NEED?!

Oylalyala ...

*Mask*COVID 19 *är en liten trasa ...
men har skapat inte bara KOLOSSAL VINST
AV MONETÄR ENHET ,men ytterligare
& ASSESUARER & En av dem_
EN BREND_FLÄCK på ansiktet
MITT ANKARE FÖR EVIGT_

###
Och som en droppe vatten holkar ur stenen
detsamma ***SYREBRIST*** sakta men säkert
TUNAR UT OCH DÖDAR HJÄRNAN!

Och KOSMONAUT_ DRÄKT_ SPÖKE_
ska minska kilometer till meter-decimeter...
för de flesta och tvingar kroppen att förlora
den ursprungliga friheten...JA!MAN KAN
INTE SÄTTA EN MASK OCH RYMDDRÄKT
PÅ LUFTEN OCH NATUREN!
###

fånge:"SHOUT IT OUT!!!"
WHAT ARE YOU GONNA DO
WITH THE WORLD NOW?

*SAVE THE NATURE FOR
THE FUTURES CHILDREN!*

OBS!!!

#om man som en björn
kunde gå i ide
men det finns inte
snööööööööööööööööö!#

försvinnande sommarregn
förvandlades till vinterregn
och det regnar regnar och regnar

hjääääääälppppppppppp...........




Övriga genrer (Pastisch/Hommage) av Lollitta VIP
Läst 132 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2021-01-02 12:20



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Lollitta
Lollitta VIP