Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Oavslutade tankar

havets anletsdrag i grått
molnskärmen når vågtopparna
fåglarnas skri inbäddat i dun
smaken av salt på din hud

i det oändliga havet
ryms okända fantasier
den grå ytan döljer
oavslutade tankar

hör vattnet smeka skrovet
det plöjer vattenytan exakt
det enda ljudet som håller dig kvar här
du lutar dig ner mot havets skum
känner vattnet forsa omkring din hand




Fri vers (Fri form) av Henrik Sjöberg
Läst 257 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2021-01-02 13:28



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Henrik Sjöberg
Henrik Sjöberg