Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Mjölkvitt och stålgrått

Jämngrå dager och Narnialandskap 

Snötyngda grenar och färglös himmel 

Naturen andas vintertid

Ögonen målar akvareller i matt färgskala

 

Sjön ligger blank som en spegel

Och jag kan inte låta bli

Att dra efter andan så länge den inte fryser

Då öppet vatten känns mer naturligt 

Årets första lördag bjuder på mjölkvitt

Och stålgrått tills mörkret sväljer dimman




Fri vers av Maria Sundelin VIP
Läst 92 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2021-01-04 07:00



Bookmark and Share


  Solstrale VIP
Mitt hår är stålgrått och mjölkvit, jag badar gärna i tjärnens öppna strandkant, läser din poesi på vägen upp till bastubad, sinnligt njuter de ordformler du delar, frisk glimrar sinnets alla vrår! Tusen tack!
2021-01-04

  Marita Ohlquist VIP
Läser din text och längtar efter våren!
2021-01-04
  > Nästa text
< Föregående

Maria Sundelin
Maria Sundelin VIP