Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Den första lördagen 2021

Jag vaknar cirka klockan 06
Dricker kaffe och äter frukost
Tvättar en stor tvätt
Sen städar jag min lägenhet
Och så lyssnar jag på Jan Johansson
Jazz på Svenska
Det är oerhört vackert
Visst finns det en oerhörd melankoli i svensk folkmusik?
Det är något man känner igen och kan ta till sig
Fortsätter dagen med att laga fullkornspasta med zucchini och tomatsås
Mobilen plingar och jag svarar på ett sms
Hoppas 2021 blir ett mycket bättre år än 2020




Fri vers (Fri form) av Frajberg VIP
Läst 84 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2021-01-02 16:54



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Frajberg
Frajberg VIP