Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

21-ording 2 : undanringlande spår

 

 

Livet startar igen

emedan skammens lampa

nyss slocknat

 

Rensar dammråttor ur

ischokladdiskflodens reservburkhalvförbrukade

elektricitetskabelnystansvans ändlössvämningsgnistrande

 

Döden krupit in

under gnagande skuld

 

 

 

 

 

 

 

 




Fri vers av TrollTörnTrappan VIP
Läst 100 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2021-01-02 18:01



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

TrollTörnTrappan
TrollTörnTrappan VIP