Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Stormsvala

Dina steg räknar ännu stigarna över fälten
den svartnande snön, allt som faller
vi hörde ett flygplan en dag
det var långt borta – det var något som gick sönder,
sade du; den natten strödde guld i vår sömn
och det var som om själva lågorna visste
som om eldvakten stod levande i sina egna drömmar
vacklande som en vinge,
flimrade till och blev borta




Fri vers av Grävling
Läst 133 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2021-01-02 19:35



Bookmark and Share


  helenita VIP
Måste bara säga att du är en
fantastisk poet!
2021-01-04

    ej medlem längre
Stormen är på intåg och alla ögonblick blir så mycket mer lysande i skenet av deras förgänglighet.
2021-01-03

  Lottie Ålhed VIP
Varslande och vacker dikt..
2021-01-03
  > Nästa text
< Föregående

Grävling
Grävling