Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
jag är en dancegoth som går på tn och dansar hela natten i mina platåskor yayayayyaya.


Amanda berättade allt




inatt gick vi ut
du och jag och isabelle
vi dansade hela natten, ja
tills solen gick upp men inte ens då var vi trötta
du är så lik mig och isabelle är lik dig
eller kanske det är mig, det spelar ändå ingen roll
för vi gör vad vi vill

vi tog dem med storm inne på klubben
visade att ja elektroniskt är vår grej
en mager porslinskille med korphår bjöd oss på drinkar,
du sa sen att han tar nog något joxx
kanske det var just därför
mina sandeler plötsligt var platå

och den rosa drinken gjorde susen
rakt in i huvudet den gick direkt
neonljuset bländade mig inte längre
och frog machine tog aldrig slut, nej
den fortsatte spela
om och om och om och om igen

hela natten, ja - straight into my head

isabelle sa sen att det var en man där
som såg så länge på mig
han stod långt inne i ett hörn
eller satt snarare, med sin vän och två bärs
han är inte den typen
man träffar bara sådär

och jag minns inte längre
vart jag gick
eller gränden jag senare hittade
min väska i
men de hotellsidenlakan jag vaknade i
var lika svarta
som hårstrået på kudden intill min

och något i mitt samvete sa tyst
att han kan ha vart där





Övriga genrer av R4ikirI
Läst 812 gånger och applåderad av 1 personer
Utvald text
Publicerad 2006-07-19 00:12



Bookmark and Share


  Sofia i hatstaden
shit vad jag gilar denna.
Målande,vackert.
om en saga om natten med vaniljsmak o neonljus.
2007-04-15

  Favoritanton
Åh! Bra flyt och bra blandning av stilar.
Väldigt levande och väldigt målande.
Jag gillar ditt sätt att skriva.
Bra jobbat! Kram!
2006-07-22

  Joakim P Udd
Galet bra!

Nu slipper jag skriva om stockholm i juli.
2006-07-19
  > Nästa text
< Föregående

R4ikirI
R4ikirI